Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

 

Tälle sivulle olemme koonneet yleisimpiä Cillit BANG -tuotteita koskevia kysymyksiä. Jos et saa sivulta vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä ja esitä kysymyksesi suoraan meille.

1. Mitä Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen oikein on?

Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen on tehokas siivousaine, jonka pH on alhainen. Se puhdistaa tehokkaasti kalkin, ruosteen ja muut kodin pintojen sitkeät tahrat.

2. Mitä eroa on Cillit BANG Tehokas rasvanpoistaja- ja Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen -tuotteilla? Millaisiin tarkoituksiin ne soveltuvat?

Cillit BANG Tehokas rasvanpoistaja on kehitetty irrottamaan kiinni palanutta rasvaa ja likaa työtasoilta, keittolevyistä, keittiön laatoista ja pesualtaista. Sen koostumus tehoaa erityisesti tällaiseen likaan. Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen on puolestaan erittäin tehokas kalkki- ja ruostetahrojen irrottaja. Se on siis tarkoitettu hieman erilaiseen siivoukseen.

3. Mitä Cillit BANG Lika & home oikein on?

Klooripohjaisia valkaisuaineita sisältävä Cillit BANG Lika & home on erittäin tehokas siivousaine. Se puhdistaa sitkeimmätkin kotitaloustahrat, esimerkiksi rasvan ja homeen.

4. Yritin avata hiusten tukkiman kylpyammeen viemärin Cillit BANG Power Cleaner Lika & WC -aineella, mutta se ei auttanut. Mitä voin tehdä?

Jos tukos ei ole liuennut 15 minuutissa, suosittelemme odottamaan kaksi tuntia lisää. Huuhtele viemäriaukko lopuksi perusteellisesti kuumalla vedellä.

5. Mistä Cillit BANG -tuotteita voi ostaa?

Cillit BANG -tuotteita myydään suurissa supermarketeissa ja vähittäismyymälöissä. Tuotteita myyvät esimerkiksi seuraavat ketjut:

  • Kesko
  • S-Group
  • Tokmanni