Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

 

Tälle sivulle olemme koonneet yleisimpiä Cillit BANG -tuotteita koskevia kysymyksiä. Jos et saa sivulta vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä ja esitä kysymyksesi suoraan meille.

1. Mitä Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja oikein on?

Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja on tehokas siivousaine, jonka pH on alhainen. Se puhdistaa tehokkaasti kalkin, ruosteen ja muut kodin pintojen sitkeät tahrat.

2. Mitä eroa on Cillit BANG Keittiöpuhdistaja- ja Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen -tuotteilla? Millaisiin tarkoituksiin ne soveltuvat?

Cillit BANG Keittiöpuhdistaja on kehitetty irrottamaan kiinni palanutta rasvaa ja likaa työtasoilta, keittolevyistä, keittiön laatoista ja pesualtaista. Sen koostumus tehoaa erityisesti tällaiseen likaan. Cillit BANG Keittiöpuhdistaja on puolestaan erittäin tehokas kalkki- ja ruostetahrojen irrottaja. Se on siis tarkoitettu hieman erilaiseen siivoukseen.

3. Mitä Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine oikein on?

Klooripohjaisia valkaisuaineita sisältävä Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine on erittäin tehokas siivousaine. Se puhdistaa sitkeimmätkin kotitaloustahrat, esimerkiksi rasvan ja homeen.

4. Yritin avata hiusten tukkiman kylpyammeen viemärin Cillit BANG Desinfioiva puhdistusaine -aineella, mutta se ei auttanut. Mitä voin tehdä?

Jos tukos ei ole liuennut 15 minuutissa, suosittelemme odottamaan kaksi tuntia lisää. Huuhtele viemäriaukko lopuksi perusteellisesti kuumalla vedellä.

5. Mistä Cillit BANG -tuotteita voi ostaa?

Cillit BANG -tuotteita myydään suurissa supermarketeissa ja vähittäismyymälöissä. Tuotteita myyvät esimerkiksi seuraavat ketjut:

  • Kesko
  • S-Ryhmä
  • Tokmanni