CILLIT BANG Keittiöpuhdistaja

1. Mitä eroa on Cillit BANG Keittiöpuhdistaja- ja Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen -tuotteilla? Millaisiin tarkoituksiin ne soveltuvat?

Cillit BANG Keittiöpuhdistaja on kehitetty irrottamaan kiinni palanutta rasvaa ja likaa työtasoilta, keittolevyistä, keittiön laatoista ja pesualtaista. Sen koostumus tehoaa erityisesti tällaiseen likaan. Cillit BANG Keittiöpuhdistaja on puolestaan erittäin tehokas kalkki- ja ruostetahrojen irrottaja. Se on siis tarkoitettu hieman erilaiseen siivoukseen.

2. Onko se yhtä tehokasta kuin Cillit BANG Keittiöpuhdistaja?

Cillit BANG Keittiöpuhdistaja on yhtä tehokas siivousaine kuin Cillit BANG Keittiöpuhdistaja kylpyhuoneeseen. Se on kehitetty irrottamaan kiinni palanutta rasvaa ja likaa työtasoilta, keittolevyistä, keittiön laatoista ja pesualtaista.

3. Mikä on Cillit BANG Keittiöpuhdistaja vaikuttava aine?

Puhdistavat aineet ovat rasvaa irrottavia elementtejä.

4. Voiko tällä aineella puhdistaa uunin?

Kyllä. Vaikka Cillit BANG Keittiöpuhdistaja ei ole varsinainen uuninpuhdistusaine, se puhdistaa piintyneen rasvan turvallisesti ja tehokkaasti niin uunista kuin muiltakin rasvan tahrimilta pinnoilta.

5. Puhdistaako se rasvan pesualtaista ja viemäreistä?

Cillit BANG Keittiöpuhdistaja on kehitetty lattioiden, työtasojen ja kodin muiden pintojen puhdistamiseen. Sitä ei ole tarkoitettu viemärien puhdistamiseen. Cillit BANG Power Cleaner Lika & WC soveltuu kyseiseen tehtävään paremmin.