CILLIT BANG Desinfioiva puhdistusaine

1. Yritin avata hiusten tukkiman kylpyammeen viemärin Cillit BANG Desinfioiva puhdistusaine -aineella, mutta se ei auttanut. Mitä voin tehdä?

Jos tukos ei ole liuennut 15 minuutissa, suosittelemme odottamaan kaksi tuntia lisää. Huuhtele viemäriaukko lopuksi perusteellisesti kuumalla vedellä.

2. Sopiiko Cillit BANG Desinfioiva puhdistusaine kylpyhuoneen siivoukseen?

Cillit BANG Desinfioiva puhdistusaine on tehokas siivousaine, joka puhdistaa jopa sitkeät WC-tahrat ja avaa tukkeutuneet viemärit. Koska ainetta voi käyttää laimennettuna myös lattioilla, se soveltuu kylpyhuoneenkin puhdistukseen. Tarkista sallitut materiaalit etiketistä ja noudata aina käyttöohjeita.

3. Kuinka Cillit BANG Power Cleaner Desinfioiva puhdistusaine eroaa muista Cillit BANGin tuotteista?

Cillit BANGin tuotteet on kehitetty erilaisiin siivoustarpeisiin. Cillit BANG Desinfioiva puhdistusaine on klooripohjainen valkaisuaine, joka on tarkoitettu erityisesti WC-istuinten puhdistamiseen ja tukkeutuneiden viemäreiden avaamiseen. Se ei ole yleispuhdistusaine.

4. Tuotteen kuvaus kuulostaa hälyttävältä ja luo mielikuvan erittäin aggressiivisesta aineesta. Sopiiko se koko kodin siivoukseen?

Cillit BANG Desinfioiva puhdistusaine on tehokas siivousaine, joka puhdistaa, desinfioi ja kiillottaa WC- ja kylpytilat. Se soveltuu myös muiden tilojen puhdistukseen, kunhan käyttöohjeita ja turvallisuusmääräyksiä noudatetaan.

*Käytä desinfiointiaineita varoen ja lue pakkauksen etiketti sekä tuotetiedot ennen käyttöä.