Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine

1. Mitä Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine oikein on?

Klooripohjaisia valkaisuaineita sisältävä Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine on erittäin tehokas siivousaine. Se puhdistaa sitkeimmätkin kotitaloustahrat, esimerkiksi rasvan ja homeen.

2. Missä Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine -siivousainetta voi käyttää?

Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine soveltuu käytettäväksi seuraavilla pinnoilla: seinä- ja lattialaatat, kylpyamme, pesualtaat, työtasot, lavuaarit, suihkukaapit, suihkuverhot, kromi, roska-astiat, uunit, jääkaapinovet, terassit, puutarhakalusteet ja viemärit. Testaa ainetta aina ensin johonkin huomaamattomaan kohtaan ja varmista, että puhdistettava materiaali sietää sitä. Muista aina lukea myös pakkaukseen painetut käyttöohjeet.

3. Onko se yhtä tehokasta kuin muut Cillit BANG -tuotteet?

Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine on aivan yhtä tehokasta kuin muutkin Cillit BANG -sarjan siivousaineet.

4. Millaisilla pinnoilla Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine -siivousainetta ei saa käyttää?

Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine -siivousainetta ei saa käyttää seuraavilla pinnoilla: vaatteet, tekstiilit, matot, puu, kumi, vinyyli, maalatut ja paperipinnat, alumiini, messinki ja kupari. Jos puhdistat sillä metallipintoja, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Pidempiaikainen kontakti saattaa aiheuttaa värjäytymiä ruostumattomaan teräkseen, kromiin, vanhaan posliiniin, muovilaminaattiin ja marmoriin.

5. Mitä tapahtuu, jos käytän tuotetta pinnoilla, joille sitä ei ole tarkoitettu?

Etiketissä lueteltujen käyttökohteiden lukeminen ja noudattaminen on erittäin tärkeää, koska vain siten voit olla varma, että käytät tuotetta oikein. Jos käytät tuotetta pinnoilla, joille sitä ei ole tarkoitettu, se saattaa aiheuttaa väliaikaisia tai pysyviä vaurioita, esimerkiksi värjäytymiä. Lue aina käyttöohjeet ja käytä tuotetta vain niillä pinnoilla, joille se soveltuu.

6. Pitääkö Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine -puhdistusaineella käsitellyt pinnat aina huuhdella vedellä puhdistuksen jälkeen? Mitä tapahtuu, jos en muista huuhdella?

Yli viiden minuutin vaikutusaika saattaa vahingoittaa pintoja. Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine -puhdistusaineella käsitellyt pinnat kannattaa siksi aina huuhdella huolellisesti puhdistuksen jälkeen.

7. Mitä tapahtuu, jos sekoitan Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine -puhdistusainetta johonkin toiseen puhdistusaineeseen?

Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine on valkaisuainepohjainen siivousaine. Jos sitä sekoittaa muiden siivousaineiden (esimerkiksi Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja) kanssa, seoksesta saattaa vapautua vaarallisia kloorikaasuja. Älä siis koskaan käytä Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine -puhdistusainetta muiden puhdistusaineiden kanssa.

8. Mitä tehdä, jos lapseni pääsee käsiksi Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine -pulloon?

Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine pitää kaikkien muiden siivousaineiden tavoin säilyttää lasten ulottumattomissa.

9. Mistä Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine on tehty? Mikä puhdistustehtävä kullakin ainesosalla on?

Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine sisältää sekä sitkeää likaa ja bakteereita eliminoivaa klooripohjaista valkaisuainetta että pintoja kiillottavia pesuaineita.

10. Pitääkö tätä tuotetta käyttäessä käyttää kumihanskoja?

Kumihanskojen käyttö on suositeltavaa, sillä tuote on luokiteltu ärsyttäväksi. Jos tuotetta joutuu iholle, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä.

11. Onko Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine vaarallista lapsille tai eläimille?

Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine pitää kaikkien muiden siivousaineiden tavoin säilyttää lasten ja eläinten ulottumattomissa. Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine on tehokas siivousaine, jota tulee käyttää varoen ja vain käyttöohjeiden mukaisesti.

12. Millaisia oireita aine voi aiheuttaa joutuessaan kuivalle, suojaamattomalle iholle?

Iho saattaa ärtyä. Jos näin tapahtuu, ota välittömästi yhteys lääkäriin.

13. Cillit BANG Valkaiseva puhdistusaine ei puhdistanut pintoja toivomallani tavalla. Mitä tehdä?

Jotkin erittäin sitkeät tahrat pitää käsitellä useita kertoja.

*Käytä desinfiointiaineita varoen ja lue pakkauksen etiketti sekä tuotetiedot ennen käyttöä.