CILLIT BANG Kylpyhuonepuhdistaja

1. Mitä Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja oikein on?

Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja on tehokas siivousaine, jonka pH on alhainen. Se puhdistaa tehokkaasti kalkin, ruosteen ja muut kodin pintojen sitkeät tahrat.

2. Missä Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja-siivousainetta voi käyttää?

Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja soveltuu käytettäväksi seuraavilla pinnoilla: lasi, akryyli, keraami (esimerkiksi lavuaarit ja WC-istuimet), seinä- ja lattialaatat, PVC-lattiat, kromi ja keittiöaltaat. Testaa ainetta aina ensin johonkin huomaamattomaan kohtaan ja varmista, että puhdistettava materiaali sietää sitä. Muista aina lukea myös pakkaukseen painetut käyttöohjeet.

3. Millaisilla pinnoilla Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja -siivousainetta ei saa käyttää?

Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja -siivousainetta ei saa käyttää seuraavilla pinnoilla: hapoille herkät materiaalit, kuten emali tai marmori, alumiini, kupari, kivi, galvanoidut pinnat, keittiön työtasot, linoleumi, kumi, tekstiilit ja matot sekä lakatut, vahatut ja öljytyt lattiat. Muista aina lukea myös pakkaukseen painetut käyttöohjeet.

4. Voiko Cillit BANG TKylpyhuonepuhdistaja -siivousaineella puhdistaa messinkiä?

Ei. Tuote ei sovellu messingin puhdistamiseen.

5. Pitääkö paikkansa, että Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja on tehokas ruostetahrojen poistaja?

Kyllä. Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja irrottaa helposti sitkeän lian, tahrat, kalkin ja jopa ruosteen.

6. Mitä tapahtuu, jos käytän tuotetta pinnoilla, joille sitä ei ole tarkoitettu?

Etiketissä lueteltujen käyttökohteiden lukeminen ja noudattaminen on erittäin tärkeää, koska vain siten voit olla varma, että käytät tuotetta oikein. Jos käytät tuotetta esimerkiksi pinnalla, joka ei siedä happoja, se saattaa aiheuttaa väliaikaisia tai pysyviä vaurioita, esimerkiksi värjäytymiä. Lue aina käyttöohjeet ja käytä tuotetta vain niillä pinnoilla, joille se soveltuu.

7. Voiko aineen alhainen pH-arvo aiheuttaa käsiteltyihin pintoihin pitkäkestoisia tai jopa pysyviä vaurioita?

Jos tuotetta käytetään ohjeiden mukaisesti ja vain soveltuvilla materiaaleilla, vaurioita ei pitäisi aiheutua. Väärin käytettynä aine voi aiheuttaa joihinkin materiaaleihin vakavia vaurioita. Pakkauksen etiketissä on selvästi lueteltu ne materiaalit, joita ei saa puhdistaa tällä tuotteella.

8. Pitääkö Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja -puhdistusaineella käsitellyt pinnat aina huuhdella vedellä puhdistuksen jälkeen? Mitä tapahtuu, jos en muista huuhdella?

Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja vaikuttaa jopa 24 tunnin ajan, mutta sitä ei ole tarkoitettu jätettäväksi pinnoille niin pitkäksi ajaksi. Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja -puhdistusaineella käsitellyt pinnat kannattaa siksi aina huuhdella huolellisesti puhdistuksen jälkeen.

9. Mitä tehdä, jos lapseni pääsee käsiksi Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja -pulloon?

Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja pitää kaikkien muiden siivousaineiden tavoin säilyttää lasten ulottumattomissa.

10. Mistä Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja on tehty? Mikä puhdistustehtävä kullakin ainesosalla on?

Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja sisältää erilaisia kalkkia ja ruostetta vastaan taistelevia happoja sekä rasvaa ja saippuajäämiä irrottavia pesuaineita.

11. Pitääkö tätä tuotetta käyttäessä käyttää kumihanskoja?

Herkkäihoisten kannattaa käyttää kumihanskoja, sillä tuote on luokiteltu ärsyttäväksi. Jos tuotetta joutuu iholle, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä.

12. Onko Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja vaarallista lapsille tai eläimille?

Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja pitää kaikkien muiden siivousaineiden tavoin säilyttää lasten ja eläinten ulottumattomissa. Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen on tehokas siivousaine, jota tulee käyttää varoen ja vain käyttöohjeiden mukaisesti.

13. Millaisia oireita aine voi aiheuttaa joutuessaan kuivalle, suojaamattomalle iholle?

Iho saattaa ärtyä. Jos näin tapahtuu, ota välittömästi yhteys lääkäriin.

14. Cillit BANG Kylpyhuonepuhdistaja ei puhdistanut pintoja toivomallani tavalla. Mitä tehdä?

Jotkin erittäin sitkeät tahrat pitää käsitellä useita kertoja.