CILLIT BANG Tehokas rasvanpoistaja

1. Mitä eroa on Cillit BANG Tehokas rasvanpoistaja- ja Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen -tuotteilla? Millaisiin tarkoituksiin ne soveltuvat?

Cillit BANG Tehokas rasvanpoistaja on kehitetty irrottamaan kiinni palanutta rasvaa ja likaa työtasoilta, keittolevyistä, keittiön laatoista ja pesualtaista. Sen koostumus tehoaa erityisesti tällaiseen likaan. Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen on puolestaan erittäin tehokas kalkki- ja ruostetahrojen irrottaja. Se on siis tarkoitettu hieman erilaiseen siivoukseen.

2. Onko se yhtä tehokasta kuin Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen?

Cillit BANG Tehokas rasvanpoistaja on yhtä tehokas siivousaine kuin Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen. Se on kehitetty irrottamaan kiinni palanutta rasvaa ja likaa työtasoilta, keittolevyistä, keittiön laatoista ja pesualtaista.

3. Mikä on Cillit BANG Tehokas rasvanpoistajan vaikuttava aine?

Puhdistavat aineet ovat rasvaa irrottavia elementtejä.

4. Voiko tällä aineella puhdistaa uunin?

Kyllä. Vaikka Cillit BANG Tehokas rasvanpoistaja ei ole varsinainen uuninpuhdistusaine, se puhdistaa piintyneen rasvan turvallisesti ja tehokkaasti niin uunista kuin muiltakin rasvan tahrimilta pinnoilta.

5. Puhdistaako se rasvan pesualtaista ja viemäreistä?

Cillit BANG Tehokas rasvanpoistaja on kehitetty lattioiden, työtasojen ja kodin muiden pintojen puhdistamiseen. Sitä ei ole tarkoitettu viemärien puhdistamiseen. Cillit BANG Power Cleaner Lika & WC soveltuu kyseiseen tehtävään paremmin.