Cillit BANG LIKA & HOME

1. Mitä Cillit BANG Lika & home oikein on?

Klooripohjaisia valkaisuaineita sisältävä Cillit BANG Lika & home on erittäin tehokas siivousaine. Se puhdistaa sitkeimmätkin kotitaloustahrat, esimerkiksi rasvan ja homeen.

2. Missä Cillit BANG Lika & home -siivousainetta voi käyttää?

Cillit BANG Lika & home soveltuu käytettäväksi seuraavilla pinnoilla: seinä- ja lattialaatat, kylpyamme, pesualtaat, työtasot, lavuaarit, suihkukaapit, suihkuverhot, kromi, roska-astiat, uunit, jääkaapinovet, terassit, puutarhakalusteet ja viemärit. Testaa ainetta aina ensin johonkin huomaamattomaan kohtaan ja varmista, että puhdistettava materiaali sietää sitä. Muista aina lukea myös pakkaukseen painetut käyttöohjeet.

3. Onko se yhtä tehokasta kuin muut Cillit BANG -tuotteet?

Cillit BANG Lika & home on aivan yhtä tehokasta kuin muutkin Cillit BANG -sarjan siivousaineet.

4. Millaisilla pinnoilla Cillit BANG Lika & home -siivousainetta ei saa käyttää?

Cillit BANG Lika & home -siivousainetta ei saa käyttää seuraavilla pinnoilla: vaatteet, tekstiilit, matot, puu, kumi, vinyyli, maalatut ja paperipinnat, alumiini, messinki ja kupari. Jos puhdistat sillä metallipintoja, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Pidempiaikainen kontakti saattaa aiheuttaa värjäytymiä ruostumattomaan teräkseen, kromiin, vanhaan posliiniin, muovilaminaattiin ja marmoriin.

5. Mitä tapahtuu, jos käytän tuotetta pinnoilla, joille sitä ei ole tarkoitettu?

Etiketissä lueteltujen käyttökohteiden lukeminen ja noudattaminen on erittäin tärkeää, koska vain siten voit olla varma, että käytät tuotetta oikein. Jos käytät tuotetta pinnoilla, joille sitä ei ole tarkoitettu, se saattaa aiheuttaa väliaikaisia tai pysyviä vaurioita, esimerkiksi värjäytymiä. Lue aina käyttöohjeet ja käytä tuotetta vain niillä pinnoilla, joille se soveltuu.

6. Pitääkö Cillit BANG Lika & home -puhdistusaineella käsitellyt pinnat aina huuhdella vedellä puhdistuksen jälkeen? Mitä tapahtuu, jos en muista huuhdella?

Yli viiden minuutin vaikutusaika saattaa vahingoittaa pintoja. Cillit BANG Lika & home -puhdistusaineella käsitellyt pinnat kannattaa siksi aina huuhdella huolellisesti puhdistuksen jälkeen.

7. Mitä tapahtuu, jos sekoitan Cillit BANG Lika & home -puhdistusainetta johonkin toiseen puhdistusaineeseen?

Cillit BANG Lika & home on valkaisuainepohjainen siivousaine. Jos sitä sekoittaa muiden siivousaineiden (esimerkiksi Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen) kanssa, seoksesta saattaa vapautua vaarallisia kloorikaasuja. Älä siis koskaan käytä Cillit BANG Lika & home -puhdistusainetta muiden puhdistusaineiden kanssa.

8. Mitä tehdä, jos lapseni pääsee käsiksi Cillit BANG Lika & home -pulloon?

Cillit BANG Lika & home pitää kaikkien muiden siivousaineiden tavoin säilyttää lasten ulottumattomissa.

9. Mistä Cillit BANG Lika & home on tehty? Mikä puhdistustehtävä kullakin ainesosalla on?

Cillit BANG Lika & home sisältää sekä sitkeää likaa ja bakteereita eliminoivaa klooripohjaista valkaisuainetta että pintoja kiillottavia pesuaineita.

10. Pitääkö tätä tuotetta käyttäessä käyttää kumihanskoja?

Kumihanskojen käyttö on suositeltavaa, sillä tuote on luokiteltu ärsyttäväksi. Jos tuotetta joutuu iholle, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä.

11. Onko Cillit BANG Lika & home vaarallista lapsille tai eläimille?

Cillit BANG Lika & home pitää kaikkien muiden siivousaineiden tavoin säilyttää lasten ja eläinten ulottumattomissa. Cillit BANG Lika & home on tehokas siivousaine, jota tulee käyttää varoen ja vain käyttöohjeiden mukaisesti.

12. Millaisia oireita aine voi aiheuttaa joutuessaan kuivalle, suojaamattomalle iholle?

Iho saattaa ärtyä. Jos näin tapahtuu, ota välittömästi yhteys lääkäriin.

13. Cillit BANG Lika & home ei puhdistanut pintoja toivomallani tavalla. Mitä tehdä?

Jotkin erittäin sitkeät tahrat pitää käsitellä useita kertoja.

*Käytä desinfiointiaineita varoen ja lue pakkauksen etiketti sekä tuotetiedot ennen käyttöä.