Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseenCillit BANG Tehokas rasvanpoistajaCillit BANG Lika & home Cillit BANG Grease & Floor with bleach Cillit BANG Active Foam Saippuajäämät & suihkuCillit BANG Power Cleaner Lasi & Rasva

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Tälle sivulle olemme koonneet yleisimpiä Cillit BANG -tuotteita koskevia kysymyksiä. Jos et saa sivulta vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä ja esitä kysymyksesi suoraan meille.

KYSYMYKSESI:

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti:
Kysymyksesi:
Turvakoodi: Turvakoodi 
 
 

CILLIT BANG POWER CLEANER LIKA & wc

Yritin avata hiusten tukkiman kylpyammeen viemärin Cillit BANG Power Cleaner Lika & WC -aineella, mutta se ei auttanut. Mitä voin tehdä?

Jos tukos ei ole liuennut 15 minuutissa, suosittelemme odottamaan kaksi tuntia lisää. Huuhtele viemäriaukko lopuksi perusteellisesti kuumalla vedellä.

Sopiiko Cillit BANG Power Cleaner Lika & WC kylpyhuoneen siivoukseen?

Cillit BANG Power Cleaner Lika & WC on tehokas siivousaine, joka puhdistaa jopa sitkeät WC-tahrat ja avaa tukkeutuneet viemärit. Koska ainetta voi käyttää laimennettuna myös lattioilla, se soveltuu kylpyhuoneenkin puhdistukseen. Tarkista sallitut materiaalit etiketistä ja noudata aina käyttöohjeita.

Kuinka Cillit BANG Power Cleaner Lika & WC eroaa muista Cillit BANGin tuotteista?

Cillit BANGin tuotteet on kehitetty erilaisiin siivoustarpeisiin. Cillit BANG Power Cleaner Lika & WC on klooripohjainen valkaisuaine, joka on tarkoitettu erityisesti WC-istuinten puhdistamiseen ja tukkeutuneiden viemäreiden avaamiseen. Se ei ole yleispuhdistusaine.

Tuotteen kuvaus kuulostaa hälyttävältä ja luo mielikuvan erittäin aggressiivisesta aineesta. Sopiiko se koko kodin siivoukseen?

Cillit BANG Power Cleaner Lika & WC on tehokas siivousaine, joka puhdistaa, desinfioi ja kiillottaa WC- ja kylpytilat. Se soveltuu myös muiden tilojen puhdistukseen, kunhan käyttöohjeita ja turvallisuusmääräyksiä noudatetaan.

*Käytä desinfiointiaineita varoen ja lue pakkauksen etiketti sekä tuotetiedot ennen käyttöä.